Concurs de creație “Pe firul apei”!

valea jiului implicata
May 18, 2023

Concurs Pe firul apei!

Asociația Macaia și Asociația Urban Lab Valea Jiului anunță lansarea concursului de creație pentru elevii de liceu din Petroșani, intitulat “Pe firul apei”. Concursul este destinat elevilor de liceu, din Petroșani, pasionați de desen, pictură, fotografie, meșteșugărit și artă urbană și se organizează ca activitate în cadrul proiectului ”Pe firul apei”, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Scopul concursului este de a încuraja creativitatea și talentul tinerilor din Petroșani și de a promova, în rândul tinerilor, perspective noi de observare și de petrecere a timpului liber în natură și protecția mediului înconjurător. Concursul se va desfășura în perioada 17 mai – 15 iunie și va consta în trei categorii: reprezentare 2D (desen, pictură, colaj, afiș etc.), reprezentare 3D (sculptură, modelaj, land art, arts & crafts etc.) și fotografie. Mai multe detalii legate de tematică pot fi găsite pe paginile de socializare, facebook și instagram Pe Firul Apei

Pentru a participa la concurs, elevii trebuie să fie din clasele IX-XIII ale instituțiilor de învățământ liceal din municipiul Petroșani. Înscrierea în concurs se va face prin depunerea unei singure lucrări, într-un singur exemplar, împreună cu lista de înscriere a participantului și lista de predare a lucrării, care va conține datele de contact ale participantului. Înscrierile se pot face în perioada 17 mai – 31 mai.

 

Cele mai bune lucrări vor fi selectate în două etape. În prima etapă, o comisie internă a fiecărui liceu + reprezentant Urban Lab vor selecta cele mai bune 5 lucrări pentru fiecare categorie, pentru un total de 15 lucrări pe liceu. În a doua etapă, lucrările selectate vor fi supuse votului online pe pagina de Facebook a proiectului, pentru o perioadă de 10 zile. Anunțarea câștigătorilor și predarea premiilor către câștigători vor avea loc între 12 iunie și 15 iunie.

Concursul de creație pentru elevii de liceu “Pe firul apei” reprezintă o oportunitate unică pentru tinerii talentați din Petroșani de a-și arăta abilitățile artistice și de a-și exprima preocuparea pentru mediu. Asociația Macaia și Asociația Urban Lab Valea Jiului îi încurajează pe toți elevii de liceu, pasionați să participe și să contribuie la promovarea valorilor culturale și de mediu în comunitatea lor.

S-ar putea să-ți placă…

JUST TRANSITION GROUNDWORK

JUST TRANSITION GROUNDWORK

Oportunități economice sustenabile în Conurbația Jiului Invitație 13-15 decembrie 2023 Petroșani Hunedoara Stimați prieteni, Suntem bucuroși să vă invităm la conferința finală a proiectului Just Transition Groundwork: Oportunități economice sustenabile în Conurbația...

Vino în coaliție!