...

The Treasure of the Mountain

valea jiului implicata
Jun 13, 2023

The Treasure of the Mountain

University of Petroșani Student’s Union a organizat între 26 și 28 mai, un eveniment unic și plin de adrenalină, intitulat “The Treasure of the Mountain”. Competiția a constat într-o vânătoare de comori care au fost descoperite în diferite locații din raza Municipiului Petroșani.

Au fost implicați atât studenții universității, cât și alți studenți din restul țării.

Fiecare echipă a fost înarmată cu o hartă și indicii pentru a o ghida către comoara ascunsă. De asemenea, echipele au rezolvat diferite provocări și puzzle-uri pentru a obține noi indicii și a avansa în competiție.

Scopul evenimentului este de a promova spiritul de echipă și colaborarea între participanți. De asemenea, acestora li s-a oferit oportunitatea de a descoperi orașul bucurându-se de o activitate inedită în aer liber.

La sfârșitul zilei, participanții au fost recompensați pentru reușitele lor cu diverse premii.

,,Cu acest prilej, dorim să le mulțumim tuturor sponsorilor noștri care ne-au ajutat în organizarea acestui eveniment: Domnului Emil Părău în numele SC.Comexim SRL Lupeni, Insemex, Autonom, dar și pentru cei care au contribuit la goodie bag-urile concurenților: Silvora Tera, VDO Artist și CNIPT Uricani.

Mulțumirile noastre se îndreaptă și către restul sponsorilor ce ne-au ajutat și nu i-am menționat. Aceștia pot fi văzuți pe pagina noastră de facebook University of Petroșani Student’s Union-UPSU.”

S-ar putea să-ți placă…

Ce cauți tu, Raluca, la Petroșani, CE?

Ce cauți tu, Raluca, la Petroșani, CE?

“Ce cauți tu, Raluca, la Petroșani, CE?" Răspunsul ăsta îl primeam de la oricine care auzea că îmi iau o zi liberă pentru a merge să văd Valea Jiului. Și când mai adăugam că trec și pe la Constanța înainte, apoi la Petroșani, și mă întorc la Iași prin Timișoara,...

Poveștile Comunități Vibrante

Poveștile Comunități Vibrante

Poveștile uitate ale Văii Jiului: Cartierele Ștefan, Bosnia și Dallas În inima Văii Jiului, acolo unde timpul pare să fi încetinit, stau mărturie cartiere cu povești bogate, adevărate comori ale istoriei noastre. Cartierul Ștefan, Colonia Bosnia și cartierul Dallas...

Petroșani, un oraș de 100 de ani!

Petroșani, un oraș de 100 de ani!

Petroșani, centrul Văii Jiului, a fost declarat oraș la data de 4 ianuarie 1924 prin decretul semnat de I. C. Brătianu, Președinte al Consiliului de Miniștri la acea vreme. Acum 100 de ani, Petru Iacob, primar al comunei Petroşani, primeşte de la Bucureşti telegrama...

Vino în coaliție!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.