The Treasure of the Mountain

valea jiului implicata
Jun 13, 2023

The Treasure of the Mountain

University of Petroșani Student’s Union a organizat între 26 și 28 mai, un eveniment unic și plin de adrenalină, intitulat “The Treasure of the Mountain”. Competiția a constat într-o vânătoare de comori care au fost descoperite în diferite locații din raza Municipiului Petroșani.

Au fost implicați atât studenții universității, cât și alți studenți din restul țării.

Fiecare echipă a fost înarmată cu o hartă și indicii pentru a o ghida către comoara ascunsă. De asemenea, echipele au rezolvat diferite provocări și puzzle-uri pentru a obține noi indicii și a avansa în competiție.

Scopul evenimentului este de a promova spiritul de echipă și colaborarea între participanți. De asemenea, acestora li s-a oferit oportunitatea de a descoperi orașul bucurându-se de o activitate inedită în aer liber.

La sfârșitul zilei, participanții au fost recompensați pentru reușitele lor cu diverse premii.

,,Cu acest prilej, dorim să le mulțumim tuturor sponsorilor noștri care ne-au ajutat în organizarea acestui eveniment: Domnului Emil Părău în numele SC.Comexim SRL Lupeni, Insemex, Autonom, dar și pentru cei care au contribuit la goodie bag-urile concurenților: Silvora Tera, VDO Artist și CNIPT Uricani.

Mulțumirile noastre se îndreaptă și către restul sponsorilor ce ne-au ajutat și nu i-am menționat. Aceștia pot fi văzuți pe pagina noastră de facebook University of Petroșani Student’s Union-UPSU.”

S-ar putea să-ți placă…

Invitație eveniment ACIVJ

Invitație eveniment ACIVJ

Stimată Doamnă / Stimate Domn, Avem plăcerea de a vă invita la evenimentul organizat de Asociaţia Comitetului de Iniţiativă Valea Jiului - ACIVJ în colaborare cu Asociaţia pentru Dezvoltare Teritorială Integrată Valea Jiului – ADTI VJ, Agenţia pentru Dezvoltare...

Conurbația Jiului devine mai puternică prin implicarea ta!

Conurbația Jiului devine mai puternică prin implicarea ta!

Ne vedem la Focus Grupuri!În septembrie și octombrie identificăm împreună modalități prin care firmele și antreprenorii din județele Hunedoara, Gorj și Dolj își pot dezvolta afacerea existentă și cum pot crea noi companii, astfel încât întreaga regiune să progreseze...

Valea Jiului Society câștigător Just Transition Groundwork!

Valea Jiului Society câștigător Just Transition Groundwork!

Valea Jiului Society este unul dintre cei 6 câștigători ai asistenței tehnice oferite de Comisia Europeană prin instrumentul Just Transition Groundwork! Comisia Europeană sprijină Valea Jiului și Conurbația Jiului (județete Dolj, Gorj și Hunedoara) prin intermediul...

Vino în coaliție!