Articole

Din comunitate

Prezența începe-n 27!

Prezența începe-n 27!

Autor: University of Petroșani Students` UnionObiectivele studenților din centrul universitar PetroșaniEste...

Citește
De ce pleacă tinerii din Valea Jiului?

De ce pleacă tinerii din Valea Jiului?

Articolul de față își propune a răspunde pe scurt unei întrebări care îi preocupă pe foarte mulți din zona Văii Jiului, și anume de ce migrează tinerii din Vale?

Citește

F

A

C

E

B

O

O

K

FACEBOOK

Valea Jiului Implicată

5 days 23 hours ago

Vorbim des cu cercetători, artiști sau antreprenori din afara Văii care se uită cu atenție la zona noastră pentru că trece printr-o perioadă de schimbări majore.

🎙️ Al treilea episod Podcast implicat o are ca invitată pe Hannah Bartels, antropolog, cu care am discutat despre cercetarea ei împreună cu liceenii din Valea Jiului și similitudinile de incertitudine între Vale și zone miniere în tranziție din Germania.

#podcast #valeajiuluiimplicata #tranzitiejusta

Valea Jiului Implicată

1 week 1 day ago

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, invităm toți tinerii din județul Hunedoara, în online, la o poveste. Vino să ne spui nevoile pe care le ai și problemele cu care te confrunți zi de zi! Apoi, vrem să știm cum crezi că toate acestea și-ar putea găsi cea mai bună rezolvare. Tema acestui ciclu de consultare este obiectivul european nr. 9 ,,Spații și participare pentru toți!" Odată trimise mai departe, răspunsurile tale vor fi punctul de plecare al unor planuri de acțiune, scopul lor: să ajute în mod real tinerii cu aceleași nevoi ca ale tale. 🔧 Invităm, așadar, la dialog orice persoană cu vârsta (fizică sau chiar sufletească) între 14 și 35 de ani! Înscrierea se face completând următorul

Share This