Acțiunea ta contează: Votează pentru Robotics Valley în Valea Jiului!

valea jiului implicata
May 23, 2023

O oportunitate extraordinară pentru robotica din Valea Jiului!

Echipa de robotică din zonă s-au calificat în finala prestigiosului concurs New European Bauhaus, iar acum copii au nevoie de sprijinul nostru pentru a câștiga premiul în valoare de 30.000 de euro!

Printre cei 61 de finaliști selectați dintr-un număr impresionant de 1450 de aplicații primite, echipa din Valea Jiului a reușit să se facă remarcată. Pentru a-și asigura șansele de victorie, votul tău este esențial.

Pentru ca votul să fie înregistrat, trebuie să votezi cel puțin un proiect din fiecare dintre cele trei categorii. De asemenea, merită menționat faptul că, în afara echipei Robotics Valley, mai există și alte două proiecte din România în competiție, inițiative din Cluj și Beclean. Poți găsi toți finaliștii și să îți exprimi votul aici: https://prizes.new-european-bauhaus.eu/finalists.

Robotics Valley este în competiția STRAND Education Champions, subpunctul 3 – Prioritizing the places and people that need it the most, cu proiectul Sustainable skills for a NEB future, Petrila, Romania.

Imaginează-ți că prin simplul gest de a vota online ai putea contribui la acordarea sumei de 30.000 de euro tinerilor pasionați de robotică din Valea Jiului. Acum este momentul să transformi această idee în realitate!

Te întreb: ai votat deja pentru Robotics Valley din Valea Jiului? Dacă nu, ai timp până pe 24 mai să le oferi această șansă de a câștiga 30.000 de euro pentru echipele de robotică din zonă. Accesează link-ul https://prizes.new-european-bauhaus.eu/finalists și votează în fiecare dintre cele trei STRANDURI.

robotics valley

Nu pierde această ocazie unică de a face o schimbare reală! Accesează link-ul https://prizes.new-european-bauhaus.eu/finalists și găsește proiectul Robotics Valley la STRAND Education Champions, punctul 3 – Prioritizing the places and people that need it the most, cu proiectul “Sustainable skills for a NEB future, Petrila, Romania”.

Deși votul se poate exprima o singură dată, poți face diferența prin simpla înregistrare a adresei tale de email și votarea proiectului Robotics Valley. Împreună, putem aduce 30.000 de euro în Valea Jiului și putem susține o comunitate tânără în eforturile sale de inovare și dezvoltare.

Nu subestima puterea unor câteva click-uri. Acum este momentul să arătăm sprijinul nostru pentru tinerii din Valea Jiului care, prin pasiunea lor pentru robotică, transformă această regiune într-un pol de inovație și dezvoltare.

Hai să facem ca proiectul Robotics Valley să fie câștigătorul acestui concurs prestigios! Accesează link-ul https://prizes.new-european-bauhaus.eu/finalists și caută Robotics Valley la STRAND Education Champions – Prioritizing the places and people that need it the most – Sustainable skills for a NEB future, Petrila, Romania. O singură acțiune din partea ta poate face o mare diferență în viața acestor tineri și în dezvoltarea comunității lor.

Nu uita să împărtășești această oportunitate cu prietenii și familia, pentru a ne asigura că votul pentru Robotics Valley din Valea Jiului se face auzit în toată Valea Jiului.

Să acționăm împreună pentru un viitor frumos, sustenabil și în comuniune!

S-ar putea să-ți placă…

JUST TRANSITION GROUNDWORK

JUST TRANSITION GROUNDWORK

Oportunități economice sustenabile în Conurbația Jiului Invitație 13-15 decembrie 2023 Petroșani Hunedoara Stimați prieteni, Suntem bucuroși să vă invităm la conferința finală a proiectului Just Transition Groundwork: Oportunități economice sustenabile în Conurbația...

Vino în coaliție!