Comunități Vibrante în Valea Jiului: Un proiect de succes în finala programului ÎnStareDeBine

valea jiului implicata
May 23, 2023

Proiectul “Comunități Vibrante în Valea Jiului”,

propus de colegii de la Valea Jiului Society, urbanlab.vj si Asociatia Copii pentru Viitor,, a fost selectat printre cele 23 de proiecte finaliste ale celei de-a 5-a ediții a programului ÎnStareDeBine!

Această competiție oferă suport ONG-urilor pregătite să se concentreze pe dezvoltarea lor, astfel încât să devină mai eficiente în satisfacerea nevoilor reale ale beneficiarilor și comunităților în care activează. Programul este finanțat de Kaufland România, un partener de încredere al inițiativelor sociale.

Echipele implicate în proiect așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu ceilalți finaliști în București și aflarea rezultatelor finale. A fi printre acești finaliști reprezintă deja o realizare remarcabilă pentru toți cei implicați în “Comunități Vibrante în Valea Jiului”.

Dacă proiectul nostru va fi desemnat câștigător, vom continua intensiv activitățile desfășurate în trei dintre comunitățile marginalizate din Valea Jiului, prin intermediul artei, culturii și a altor activități de activare comunitară. Sprijiniți de toți colegii noștri din Valea Jiului Implicată, vom lucra cu pasiune și determinare pentru a transforma Valea Jiului într-o zonă mai incluzivă, mai atractivă și mai frumoasă!

Fiecare pas înainte în acesr demers reprezintă o oportunitate de a aduce schimbări pozitive și de a face o diferență reală în viețile oamenilor. Echipa noastră este plină de entuziasm și încredere că proiectul nostru va inspira și va aduce speranță în comunitățile din Valea Jiului. Suntem conștienți de provocările cu care se confruntă aceste comunități marginale, iar prin proiectul nostru dorim să le creștem șansele de dezvoltare și de integrare socială. Vrem ca oamenii să se simtă mândri de locurile lor de proveniență și să se bucure de o calitate mai bună a vieții.

Felicitări tuturor celor implicați în proiectul “Comunități Vibrante în Valea Jiului” pentru această realizare remarcabilă și pentru angajamentul lor de a face o schimbare pozitivă în comunitate. Succesul obținut până acum ne motivează să continuăm cu și mai multă determinare și pasiune.

Cu optimism și determinare, pornim în această competiție finală din cadrul programului ÎnStareDeBine. Indiferent de rezultate, suntem deja câștigători pentru că am reușit să aducem entuziasm, speranță și bucurie în inimile oamenilor din Valea Jiului. Continuăm să construim comunități vibrante și să facem o diferență reală în viața celor din jurul nostru.

logo valea jiului implicata

S-ar putea să-ți placă…

Acțiunea ta contează: Votează pentru Robotics Valley în Valea Jiului!

Acțiunea ta contează: Votează pentru Robotics Valley în Valea Jiului!

O oportunitate extraordinară pentru robotica din Valea Jiului!Echipa de robotică din zonă s-au calificat în finala prestigiosului concurs New European Bauhaus, iar acum copii au nevoie de sprijinul nostru pentru a câștiga premiul în valoare de 30.000 de euro! Printre...

Concurs de creație “Pe firul apei”!

Concurs de creație “Pe firul apei”!

Concurs Pe firul apei!Asociația Macaia și Asociația Urban Lab Valea Jiului anunță lansarea concursului de creație pentru elevii de liceu din Petroșani, intitulat "Pe firul apei". Concursul este destinat elevilor de liceu, din Petroșani, pasionați de desen, pictură,...

Vino în coaliție!