JUST TRANSITION GROUNDWORK – Oportunități economice sustenabile în Conurbația Jiului

valea jiului implicata
Oct 16, 2023

Invitație
18 octombrie 2023 – Târgu Jiu, Gorj

Stimați prieteni,

Suntem bucuroși să vă invităm la evenimentul Just Transition Groundwork:
Oportunități economice sustenabile în Conurbația Jiului, care va avea loc miercuri, 18 octombrie 2023, ora 11.00, la Biblioteca Județeană „Christian Tell” și online pe platforma Cisco Webex.
Scopul evenimentului este de a discuta despre oportunitățile de finanțare disponibile prin Programul de Tranziție Justă pentru Conurbația Jiului (județele Gorj, Dolj și Hunedoara) și de a prezenta concluziile analizei efectuate în perioada iulie-octombrie 2023 în ce privește oportunitățile economice sustenabile în regiunea noastră. Agenda evenimentului este alăturată acestei invitații.
Valea Jiului Society, împreună cu Consiliul Județean Gorj, Consiliul Județean Hunedoara, Consiliul Județean Dolj și Asociația de Dezvoltare Teritorială Integrată Valea Jiului primesc asistență tehnică oferită de Comisia Europeană prin programul Just Transition Groundwork, program lansat cu scopul de a susține într-un mod și mai aplicat regiunile europene aflate în tranziție de la industria poluantă. Prin acest program, pe lângă Conurbația Jiului, primesc asistență tehnică alte 5 regiuni din Uniunea Europeană.
În speranța că puteți fi alături de noi, vă rugăm să confirmați participarea la eveniment prin email (valea.jiului.society@gmail.com), la telefon (0722 697 550), sau completând formularul de înregistrare disponibil aici: https://forms.gle/W9p6qypwh4ymy2qR8.
Vă mulțumim, iar pentru orice detalii suplimentare vă rămânem la dispoziție.

Contact

valea.jiului.society@gmail.com0722 697 550
www.valeajiuluiimplicata.org

S-ar putea să-ți placă…

JUST TRANSITION GROUNDWORK

JUST TRANSITION GROUNDWORK

Oportunități economice sustenabile în Conurbația Jiului Invitație 13-15 decembrie 2023 Petroșani Hunedoara Stimați prieteni, Suntem bucuroși să vă invităm la conferința finală a proiectului Just Transition Groundwork: Oportunități economice sustenabile în Conurbația...

Vino în coaliție!