...

COMUNICAT privind debutul proiectului „Valea Jiului se dezvoltă prin Europa”

valea jiului implicata
Jan 27, 2023

COMUNICAT

privind debutul proiectului „Valea Jiului se dezvoltă prin Europa”, finanțat în cadrul programului european „Sprijin pentru măsurile de informare privind politica de coeziune a UE”

Asociația Umanitară Kandila anunță debutul proiectului cu finanțare nerambursabilă: “Valea Jiului se dezvoltă prin Europa”. Proiectul începe la 15.01.2023 și are o durată de 12 luni, fiind finanțat prin programul „Sprijin pentru măsurile de informare privind politica de coeziune a UE”, susținut de către Comisia Europeană prin Direcția Generală Politică Regională și Urbană Comisia Europeană.

“Valea Jiului se dezvoltă prin Europa” își propune să răspundă obiectivului Comisiei Europene prin promovarea valorilor europene și politicii de coeziune a Uniunii Europene în regiunea aflată în tranziție Valea Jiului.

În cadrul proiectului se vor implementa următoarele activități:

  • Organizarea a două întâlniri de tip conferință Euro-Talk, cu un program pe tematici de interes în ceea ce privește politica de coeziune.
  • Activități de informare și diseminare, promovarea în mass-media locală și județeană a politicilor de coeziune și mecanismele de suport european în dezvoltarea Văii Jiului, precum și modernizarea platformei Invest in Jiu Valley.

          Rezultatele proiectului vor contribui la îmbunătățirea nivelului de conștientizare a cetățenilor și a entităților interesate relevante, la nivel regional, cu privire la importanța politicii de coeziune pentru dezvoltarea tuturor regiunilor Uniunii Europene.

Proiectul „Valea Jiului se dezvoltă prin Europa” este implementat de către Asociația Umanitara Kandila iar valoarea totală a acestuia este de 137.816 euro, din care  80% reprezintă finanțare nerambursabilă din partea Comisiei Europene.

         Pentru informații suplimentare, echipa de proiect poate fi contactată la adresa de email: eujiuvalley@gmail.com, telefon +40 747 220 029, Alexandru-Mihai Kelemen.

”Finanțat de Uniunea Europeană. Ideile și opiniile exprimate sunt totuși doar ale autorilor și nu reflectă neapărat pe cele ale Uniunii Europene sau ale Comisiei Europene. Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea care acordă finanțarea nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.”

S-ar putea să-ți placă…

Ce cauți tu, Raluca, la Petroșani, CE?

Ce cauți tu, Raluca, la Petroșani, CE?

“Ce cauți tu, Raluca, la Petroșani, CE?" Răspunsul ăsta îl primeam de la oricine care auzea că îmi iau o zi liberă pentru a merge să văd Valea Jiului. Și când mai adăugam că trec și pe la Constanța înainte, apoi la Petroșani, și mă întorc la Iași prin Timișoara,...

Poveștile Comunități Vibrante

Poveștile Comunități Vibrante

Poveștile uitate ale Văii Jiului: Cartierele Ștefan, Bosnia și Dallas În inima Văii Jiului, acolo unde timpul pare să fi încetinit, stau mărturie cartiere cu povești bogate, adevărate comori ale istoriei noastre. Cartierul Ștefan, Colonia Bosnia și cartierul Dallas...

Petroșani, un oraș de 100 de ani!

Petroșani, un oraș de 100 de ani!

Petroșani, centrul Văii Jiului, a fost declarat oraș la data de 4 ianuarie 1924 prin decretul semnat de I. C. Brătianu, Președinte al Consiliului de Miniștri la acea vreme. Acum 100 de ani, Petru Iacob, primar al comunei Petroşani, primeşte de la Bucureşti telegrama...

Vino în coaliție!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.