COMUNICAT privind debutul proiectului „Valea Jiului se dezvoltă prin Europa”

valea jiului implicata
Jan 27, 2023

COMUNICAT

privind debutul proiectului „Valea Jiului se dezvoltă prin Europa”, finanțat în cadrul programului european „Sprijin pentru măsurile de informare privind politica de coeziune a UE”

Asociația Umanitară Kandila anunță debutul proiectului cu finanțare nerambursabilă: “Valea Jiului se dezvoltă prin Europa”. Proiectul începe la 15.01.2023 și are o durată de 12 luni, fiind finanțat prin programul „Sprijin pentru măsurile de informare privind politica de coeziune a UE”, susținut de către Comisia Europeană prin Direcția Generală Politică Regională și Urbană Comisia Europeană.

“Valea Jiului se dezvoltă prin Europa” își propune să răspundă obiectivului Comisiei Europene prin promovarea valorilor europene și politicii de coeziune a Uniunii Europene în regiunea aflată în tranziție Valea Jiului.

În cadrul proiectului se vor implementa următoarele activități:

  • Organizarea a două întâlniri de tip conferință Euro-Talk, cu un program pe tematici de interes în ceea ce privește politica de coeziune.
  • Activități de informare și diseminare, promovarea în mass-media locală și județeană a politicilor de coeziune și mecanismele de suport european în dezvoltarea Văii Jiului, precum și modernizarea platformei Invest in Jiu Valley.

          Rezultatele proiectului vor contribui la îmbunătățirea nivelului de conștientizare a cetățenilor și a entităților interesate relevante, la nivel regional, cu privire la importanța politicii de coeziune pentru dezvoltarea tuturor regiunilor Uniunii Europene.

Proiectul „Valea Jiului se dezvoltă prin Europa” este implementat de către Asociația Umanitara Kandila iar valoarea totală a acestuia este de 137.816 euro, din care  80% reprezintă finanțare nerambursabilă din partea Comisiei Europene.

         Pentru informații suplimentare, echipa de proiect poate fi contactată la adresa de email: eujiuvalley@gmail.com, telefon +40 747 220 029, Alexandru-Mihai Kelemen.

”Finanțat de Uniunea Europeană. Ideile și opiniile exprimate sunt totuși doar ale autorilor și nu reflectă neapărat pe cele ale Uniunii Europene sau ale Comisiei Europene. Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea care acordă finanțarea nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.”

S-ar putea să-ți placă…

Oportunități de finanțare pentru ONG-uri

Oportunități de finanțare pentru ONG-uri

Oportunitățile de finanțare pentru organizațiile neguvernamentale (ONG-uri) sunt disponibile din mai multe surse, iar în prezentare vor fi tratate: Finanțările nerambursabile europene și naționale Finanțările asigurate de organizații neguvernamentale internaționale...

Atelier de educație financiară în Valea Jiului

Atelier de educație financiară în Valea Jiului

Miercuri, 25 ianuarie 2023, ora 16.00, Valea Jiului Implicată organizează, în Petroșani, Atelierul Educație Financiară, în cadrul căruia vor fi abordate două teme esențiale: antreprenoriatul și conectarea la piața de capital prin intermediul investițiilor la bursă....

VJI este finalistă la TRANSFORMATIVE ACTION AWARD 2022

VJI este finalistă la TRANSFORMATIVE ACTION AWARD 2022

Valea Jiului Implicată este în finala TRANSFORMATIVE ACTION AWARD 2022  Ca o asociere informală de 21 de ONG-uri locale, VJI încearcă să provoace schimbări sistemice  în fosta regiune minieră a Văii Jiului și să construiască un viitor durabil pentru rezidenți....

Vino în coaliție!