Curățăm Cheile Tăii

valea jiului implicata
May 10, 2021

San Montan – Ecologizare Cheile Tăii!

Duminică, 9 mai a avut loc cea mai reușită ecologizare din toți anii de când Asociația San Montan organizează acțiuni de curățare a zonei Cheile Tăii! Peste 100 de oameni conștiincioși, respectând restricțiile și distanțarea fizică impusă, s-au dispersat pe o rază de acțiune de 10 km în Cheile Tăii și au strâns toate gunoaiele nedegradabile din această zonă. Aici, Asociația San Montan organizează evenimente sportive și de caritate; de altfel zona este foarte cunoscută pentru agrement.

S-a dat și o bursă unui tânăr sportiv, diplome participanților, iar la finalul acțiunii toți voluntarii s-au bucurat de un gulaș extrem de gustos.

Bursa San Montan,

anul acesta bursa dată de Asociația San Montan, în colaborare cu magazinul Nutri-San Emacs SRL, a fost primită de sportivul MIHAILA FABIAN FLORIN, un băiețel de 13 ani. dornic să facă mult sport.

Sportivul a fost remarcat de ceva ani, a fost mereu prezent la evenimentele organizate de asociație, nu doar la cele sportive! O felicităm pe antrenoarea Georgeta Manolache și pe părinții lui Fabian! Bursa este în valoare de 300 de lei lunar, timp de un an, bani pe care îi poate folosi pentru tot ce înseamnă sport (înscrieri la concursuri, echipament, hrană, cantonamente, etc)!

S-ar putea să-ți placă…

Oportunități de finanțare pentru ONG-uri

Oportunități de finanțare pentru ONG-uri

Oportunitățile de finanțare pentru organizațiile neguvernamentale (ONG-uri) sunt disponibile din mai multe surse, iar în prezentare vor fi tratate: Finanțările nerambursabile europene și naționale Finanțările asigurate de organizații neguvernamentale internaționale...

Atelier de educație financiară în Valea Jiului

Atelier de educație financiară în Valea Jiului

Miercuri, 25 ianuarie 2023, ora 16.00, Valea Jiului Implicată organizează, în Petroșani, Atelierul Educație Financiară, în cadrul căruia vor fi abordate două teme esențiale: antreprenoriatul și conectarea la piața de capital prin intermediul investițiilor la bursă....

Vino în coaliție!