Curățăm Cheile Tăii

May 10, 2021

San Montan – Ecologizare Cheile Tăii!

Duminică, 9 mai a avut loc cea mai reușită ecologizare din toți anii de când Asociația San Montan organizează acțiuni de curățare a zonei Cheile Tăii! Peste 100 de oameni conștiincioși, respectând restricțiile și distanțarea fizică impusă, s-au dispersat pe o rază de acțiune de 10 km în Cheile Tăii și au strâns toate gunoaiele nedegradabile din această zonă. Aici, Asociația San Montan organizează evenimente sportive și de caritate; de altfel zona este foarte cunoscută pentru agrement.

  • Faceboohttps://www.facebook.com/valea.jiului.implicata/k

S-a dat și o bursă unui tânăr sportiv, diplome participanților, iar la finalul acțiunii toți voluntarii s-au bucurat de un gulaș extrem de gustos.

Bursa San Montan,

anul acesta bursa dată de Asociația San Montan, în colaborare cu magazinul Nutri-San Emacs SRL, a fost primită de sportivul MIHAILA FABIAN FLORIN, un băiețel de 13 ani. dornic să facă mult sport.

Sportivul a fost remarcat de ceva ani, a fost mereu prezent la evenimentele organizate de asociație, nu doar la cele sportive! O felicităm pe antrenoarea Georgeta Manolache și pe părinții lui Fabian! Bursa este în valoare de 300 de lei lunar, timp de un an, bani pe care îi poate folosi pentru tot ce înseamnă sport (înscrieri la concursuri, echipament, hrană, cantonamente, etc)!

S-ar putea să-ți placă…

Strategia pentru dezvoltarea Văii Jiului în consultare publică!!!

Strategia pentru dezvoltarea Văii Jiului în consultare publică!!!

Strategia pentru dezvoltarea economică, socială și de mediu a Văii Jiului pentru perioada 2021-2030 este finalizată și așteaptă recomandările dumneavoastră de îmbunătățire până luni, 24 mai 2021, printr-un email către valea.jiului@mfe.gov.ro.Proiectul de elaborare a...

Povestea copacului Tils

Povestea copacului Tils

„Să nu irosim!” ne spune Maria Șandru, un „pui de momârlan” de doar 10 ani care ne impresionează cu povestea scrisă și prezentată și ne face extrem de mândri să fie parte a Valea Jiului Society și Valea Jiului Implicată! Ambasadoare a protejării naturii și mediului...

Vino în coaliție!

Share This