Curățăm Cheile Tăii

valea jiului implicata
May 10, 2021

San Montan – Ecologizare Cheile Tăii!

Duminică, 9 mai a avut loc cea mai reușită ecologizare din toți anii de când Asociația San Montan organizează acțiuni de curățare a zonei Cheile Tăii! Peste 100 de oameni conștiincioși, respectând restricțiile și distanțarea fizică impusă, s-au dispersat pe o rază de acțiune de 10 km în Cheile Tăii și au strâns toate gunoaiele nedegradabile din această zonă. Aici, Asociația San Montan organizează evenimente sportive și de caritate; de altfel zona este foarte cunoscută pentru agrement.

  • Faceboohttps://www.facebook.com/valea.jiului.implicata/k

S-a dat și o bursă unui tânăr sportiv, diplome participanților, iar la finalul acțiunii toți voluntarii s-au bucurat de un gulaș extrem de gustos.

Bursa San Montan,

anul acesta bursa dată de Asociația San Montan, în colaborare cu magazinul Nutri-San Emacs SRL, a fost primită de sportivul MIHAILA FABIAN FLORIN, un băiețel de 13 ani. dornic să facă mult sport.

Sportivul a fost remarcat de ceva ani, a fost mereu prezent la evenimentele organizate de asociație, nu doar la cele sportive! O felicităm pe antrenoarea Georgeta Manolache și pe părinții lui Fabian! Bursa este în valoare de 300 de lei lunar, timp de un an, bani pe care îi poate folosi pentru tot ce înseamnă sport (înscrieri la concursuri, echipament, hrană, cantonamente, etc)!

S-ar putea să-ți placă…

Florina- Adina Ciuchiță, Specialist în comunicare

Florina- Adina Ciuchiță, Specialist în comunicare

Pentru cei mai mulți dintre noi, realitatea este următoarea: putem lucra de oriunde. Și Florina are această libertate și alege Valea Jiului ca unul dintre birourile sale. Curioși din fire, am vrut să vedem ce o determină să revină.”Între București și Valea Jiului nu...

Podcast Implicat –  Cine sunt momârlanii?

Podcast Implicat – Cine sunt momârlanii?

Episodul numărul 8 - Podcast ImplicatÎn episodul numărul 8 din podcastul implicat am stat de vorbă (Edi Beserman – sociolog, Cătălin Dobrean – designer) cu antropoloaga Alexandra Felea, care a realizat o cercetare calitativă despre comunitatea rurală a Văii Jiului,...

Vino în coaliție!

Share This