Comunitatea civică locală te invită din nou la Valea Jiului Vibrantă!

valea jiului implicata
Apr 27, 2023

Te invităm din nou la Valea Jiului Vibrantă!

În perioada 29 aprilie – 6 mai 2023, în Valea Jiului, vor fi organizate diverse activități sub emblema Valea Jiului Vibrantă, în continuare proiectului pilot desfășurat în august 2022.

Cartierul Dallas din Vulcan, meleagurile din apropierea Uricanului și a Aninoasei, Mina Lonea, Mina Petrila, Mina Lupeni și Muzeele din Petroșani vor vibra în perioada 29 aprilie – 6 mai prin activitățile comunității din Valea Jiului și a invitaților din întreaga țară și de peste hotare.

Vă invităm să consultați programul activităților pe websiteul VJI și să vă alăturați nouă în revitalizarea spațiilor publice din Valea Jiului și construirea unui viitor vibrant și sigur pentru comunitatea noastră locală.

Valea Jiului este mereu surprinzătoare, frumoasă și dornică să ne ofere cât mai mult zi de zi. Depinde de noi să valorificăm aceste oportunități și să tratăm cu respect ceea ce ne înconjoară. Prima ediție Valea Jiului Vibrantă 2023 reunește inițiativele organizațiilor membre Valea Jiului Vibrantă, iar pe lângă înfrumusețarea spațiilor publice și activitățile de petrecere a timpului liber pentru toate vârstele, vom discuta despre viitorul nostru, despre comunitate, despre natura care ne înconjoară, despre diversitate și despre importanța colaborării. (Adina Vințan, membru Valea Jiului Implicată)

Ne dorim să începem sezonul cald împreună, cu voie bună, discuții productive și multă distracție. Ca urmare, comunitatea civică locală te invită la Valea Jiului Vibrantă!

Pentru mai multe detalii, doritorii de informații pot accesa pagina de Facebook a evenimentului Valea Jiului Vibrantă sau websiteul www.valeajiuluiimplicata.org. Organizatorii vă așteaptă să luați parte la experiențe noi, de neuitat, pe care să le clădim împreună.

 Contact

valea.jiului.society@gmail.com ‖ 0722 697 550

www.valeajiuluiimplicata.org

 Valea Jiului Implicată este o coaliție a societății civile formată în prezent din 21 de organizații neguvernamentale active în întreaga Valea Jiului cu scopul dezvoltării economice, sociale și culturale a zonei.

S-ar putea să-ți placă…

ADTI Valea Jiului caută experți!

ADTI Valea Jiului caută experți!

Procesul de selecție pentru posturile de Experți la ADTI Valea Jiului se află în plină desfășurare!Pozițiile disponibile și toate detaliile necesare pentru concurs au fost publicate pe site-ul www.valeajiului.eu, Depunerea dosarelor de candidatură: Dosarele de...

Acțiunea ta contează: Votează pentru Robotics Valley în Valea Jiului!

Acțiunea ta contează: Votează pentru Robotics Valley în Valea Jiului!

O oportunitate extraordinară pentru robotica din Valea Jiului!Echipa de robotică din zonă s-au calificat în finala prestigiosului concurs New European Bauhaus, iar acum copii au nevoie de sprijinul nostru pentru a câștiga premiul în valoare de 30.000 de euro! Printre...

Vino în coaliție!