...

Comunitatea civică locală te invită din nou la Valea Jiului Vibrantă!

valea jiului implicata
Apr 27, 2023

Te invităm din nou la Valea Jiului Vibrantă!

În perioada 29 aprilie – 6 mai 2023, în Valea Jiului, vor fi organizate diverse activități sub emblema Valea Jiului Vibrantă, în continuare proiectului pilot desfășurat în august 2022.

Cartierul Dallas din Vulcan, meleagurile din apropierea Uricanului și a Aninoasei, Mina Lonea, Mina Petrila, Mina Lupeni și Muzeele din Petroșani vor vibra în perioada 29 aprilie – 6 mai prin activitățile comunității din Valea Jiului și a invitaților din întreaga țară și de peste hotare.

Vă invităm să consultați programul activităților pe websiteul VJI și să vă alăturați nouă în revitalizarea spațiilor publice din Valea Jiului și construirea unui viitor vibrant și sigur pentru comunitatea noastră locală.

Valea Jiului este mereu surprinzătoare, frumoasă și dornică să ne ofere cât mai mult zi de zi. Depinde de noi să valorificăm aceste oportunități și să tratăm cu respect ceea ce ne înconjoară. Prima ediție Valea Jiului Vibrantă 2023 reunește inițiativele organizațiilor membre Valea Jiului Vibrantă, iar pe lângă înfrumusețarea spațiilor publice și activitățile de petrecere a timpului liber pentru toate vârstele, vom discuta despre viitorul nostru, despre comunitate, despre natura care ne înconjoară, despre diversitate și despre importanța colaborării. (Adina Vințan, membru Valea Jiului Implicată)

Ne dorim să începem sezonul cald împreună, cu voie bună, discuții productive și multă distracție. Ca urmare, comunitatea civică locală te invită la Valea Jiului Vibrantă!

Pentru mai multe detalii, doritorii de informații pot accesa pagina de Facebook a evenimentului Valea Jiului Vibrantă sau websiteul www.valeajiuluiimplicata.org. Organizatorii vă așteaptă să luați parte la experiențe noi, de neuitat, pe care să le clădim împreună.

 Contact

valea.jiului.society@gmail.com ‖ 0722 697 550

www.valeajiuluiimplicata.org

 Valea Jiului Implicată este o coaliție a societății civile formată în prezent din 21 de organizații neguvernamentale active în întreaga Valea Jiului cu scopul dezvoltării economice, sociale și culturale a zonei.

S-ar putea să-ți placă…

Ce cauți tu, Raluca, la Petroșani, CE?

Ce cauți tu, Raluca, la Petroșani, CE?

“Ce cauți tu, Raluca, la Petroșani, CE?" Răspunsul ăsta îl primeam de la oricine care auzea că îmi iau o zi liberă pentru a merge să văd Valea Jiului. Și când mai adăugam că trec și pe la Constanța înainte, apoi la Petroșani, și mă întorc la Iași prin Timișoara,...

Poveștile Comunități Vibrante

Poveștile Comunități Vibrante

Poveștile uitate ale Văii Jiului: Cartierele Ștefan, Bosnia și Dallas În inima Văii Jiului, acolo unde timpul pare să fi încetinit, stau mărturie cartiere cu povești bogate, adevărate comori ale istoriei noastre. Cartierul Ștefan, Colonia Bosnia și cartierul Dallas...

Petroșani, un oraș de 100 de ani!

Petroșani, un oraș de 100 de ani!

Petroșani, centrul Văii Jiului, a fost declarat oraș la data de 4 ianuarie 1924 prin decretul semnat de I. C. Brătianu, Președinte al Consiliului de Miniștri la acea vreme. Acum 100 de ani, Petru Iacob, primar al comunei Petroşani, primeşte de la Bucureşti telegrama...

Vino în coaliție!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.