Strategia de dezvoltare a Văii Jiului în consultare publică!

valea jiului implicata
Nov 7, 2020

Strategia pentru tranziția de la cărbune a Văii Jiului a fost publicată pentru consultare publică.

Strategia pentru tranziția de la cărbune a Văii Jiului este finanțată de Comisia Europeană prin Programul de Sprijin pentru Reforme Structurale (DG-REFORM) și elaborată de compania PricewaterhouseCoopers, în urma contractului SRSS/SC2019/119 semnat la data de 23 octombrie 2019, având ca beneficiar Ministerul Fondurilor Europene (MFE). Prima variantă a Strategiei a fost finalizată și este în consultare pe websiteul MFE până pe 20 noiembrie 2020:  https://mfe.gov.ro/initiativa-valea-jiului/.

Valea Jiului Implicată a solicitat Ministerului Fondurilor Europene prelungirea datei până la care se așteaptă sugestii pentru propunerile din strategie (data inițială era 9 noiembrie 2020), precum și să publice planul de comunicare pentru consultarea publică pentru Strategia de dezvoltare a Văii Jiului. Deocamdată nu am primit planul de comunicare. Data pentru consultarea publică a fost prelungită până pe 20 noiembrie 2020.

Invităm toți cetățenii Văii Jiului să consulte propunerile menționate în strategie și să transmită sugestii de îmbunătățire Ministerului Fondurilor Europene prin email la valea.jiului@mfe.gov.ro. 

S-ar putea să-ți placă…

Oportunități de finanțare pentru ONG-uri

Oportunități de finanțare pentru ONG-uri

Oportunitățile de finanțare pentru organizațiile neguvernamentale (ONG-uri) sunt disponibile din mai multe surse, iar în prezentare vor fi tratate: Finanțările nerambursabile europene și naționale Finanțările asigurate de organizații neguvernamentale internaționale...

Atelier de educație financiară în Valea Jiului

Atelier de educație financiară în Valea Jiului

Miercuri, 25 ianuarie 2023, ora 16.00, Valea Jiului Implicată organizează, în Petroșani, Atelierul Educație Financiară, în cadrul căruia vor fi abordate două teme esențiale: antreprenoriatul și conectarea la piața de capital prin intermediul investițiilor la bursă....

Vino în coaliție!