Strategia de dezvoltare a Văii Jiului în consultare publică!

Nov 7, 2020

Strategia pentru tranziția de la cărbune a Văii Jiului a fost publicată pentru consultare publică.

Strategia pentru tranziția de la cărbune a Văii Jiului este finanțată de Comisia Europeană prin Programul de Sprijin pentru Reforme Structurale (DG-REFORM) și elaborată de compania PricewaterhouseCoopers, în urma contractului SRSS/SC2019/119 semnat la data de 23 octombrie 2019, având ca beneficiar Ministerul Fondurilor Europene (MFE). Prima variantă a Strategiei a fost finalizată și este în consultare pe websiteul MFE până pe 20 noiembrie 2020:  https://mfe.gov.ro/initiativa-valea-jiului/.

Valea Jiului Implicată a solicitat Ministerului Fondurilor Europene prelungirea datei până la care se așteaptă sugestii pentru propunerile din strategie (data inițială era 9 noiembrie 2020), precum și să publice planul de comunicare pentru consultarea publică pentru Strategia de dezvoltare a Văii Jiului. Deocamdată nu am primit planul de comunicare. Data pentru consultarea publică a fost prelungită până pe 20 noiembrie 2020.

Invităm toți cetățenii Văii Jiului să consulte propunerile menționate în strategie și să transmită sugestii de îmbunătățire Ministerului Fondurilor Europene prin email la valea.jiului@mfe.gov.ro. 

S-ar putea să-ți placă…

Adevăratele victime ale petardelor și artificiilor

Adevăratele victime ale petardelor și artificiilor

Bună. Numele meu este Sorin-Valentin Ursache, am 19 ani, sunt din Petrila și lupt pentru o cauză: nu sunt de acord cu lansarea artificiilor și petardelor de Anul Nou, sau cu ocazia oricărei alte sărbători. Am pregătit câteva motive pe care aș vrea să vi le expun,...

Demolarea și ecologizarea Minei Lonea – răspunsul CEH

Demolarea și ecologizarea Minei Lonea – răspunsul CEH

Comunicăm public răspunsul Complexului Energetic Hunedoara la adresa cu privire la proiectul pentru demolarea și ecologizarea Minei Lonea.Procedura continuă nestingherită urmând planul de încetare a activității realizat în anii anteriori, fără suport în opinia și...

Vino în coaliție!

Share This