Conurbația Jiului devine mai puternică prin implicarea ta!

valea jiului implicata
Sep 11, 2023

Ne vedem la Focus Grupuri!

În septembrie și octombrie identificăm împreună modalități prin care firmele și antreprenorii din județele Hunedoara, Gorj și Dolj își pot dezvolta afacerea existentă și cum pot crea noi companii, astfel încât întreaga regiune să progreseze și să ofere locuitorilor o calitate mai bună a vieții.

Cu toții ne dorim o tranziție blândă de la o industrie către o alta, iar Conurbația Jiului se află în prezent în tranziție. Încurajați de Comisia Europeană, am inițiat un nou demers prin care ne propunem identificarea unor soluții economice care pot face că regiunea noastră să ajungă în punctul pe care cu toții ni-l dorim.  

Dar cum putem obține acest lucru?

Mai multe activități menite să ne aducă împreună, să ne provoace la comunicare și colaborare se desfășoară perioada aceasta.

Descoperirea soluțiilor și modul în care ar funcționa este prioritară și se poate realiza, cu siguranță, doar prin implicarea oamenilor locului

Idei, suport, colaborare, oportunități, dezavantaje – toate ajută, de fapt, la construirea unui puzzle care, odată finalizat, va releva tabloul viitorului Văii Jiului și al celor 3 județe din Conurbația Jiului. 

În luna septembrie te provocăm să împărtășești cu noi ideile tale, să contribui la schimbarea pozitivă și să fii parte din focus grupurile organizate de Valea Jiului Society cu sprijinul Just Transition Groundwork! Fie că ai o afacere în județele Hunedoara, Gorj sau Dolj sau vrei să devii antreprenor, fie că ești parte dintr-o organizație neguvernamentală, sau faci parte din mediul public, te așteptăm alături de noi să lucrăm mai aplicat la viitorul regiunii noastre prin proiectul tău! Completează formularul de înscriere aici: https://forms.gle/AeRu5msFnVwVcorp7.

 Iată agenda noastră:

FOCUS GRUPuri: septembrie 2023 – prin care ne propunem identificarea de noi oportunități sociale și de afaceri în Valea Jiului și Conurbația Jiului (județele Hunedoara, Gorj și Dolj).

ATELIERE DE LUCRU: octombrie 2023 – prin care vom prezenta concluziile focus grupurilor și vom identifica proiecte implementabile la sfârșitul programului.

CONFERINȚĂ FINALĂ: 14-15 decembrie 2023 – care va reuni experți la nivel european și mondial în oportunități economice sustenabile și practicieni din zonele aflate în tranziție.

Acest proiect este implementat de Valea Jiului Society împreună cu autoritățile publice din județele Hunedoara, Gorj și Dolj prin sprijinul acordat de Comisia Europeană în cadrul programului Just Transition Groundwork. 

Contact

valea.jiului.society@gmail.com ‖ 0722 697 550

www.valeajiuluiimplicata.org

S-ar putea să-ți placă…

Invitație eveniment ACIVJ

Invitație eveniment ACIVJ

Stimată Doamnă / Stimate Domn, Avem plăcerea de a vă invita la evenimentul organizat de Asociaţia Comitetului de Iniţiativă Valea Jiului - ACIVJ în colaborare cu Asociaţia pentru Dezvoltare Teritorială Integrată Valea Jiului – ADTI VJ, Agenţia pentru Dezvoltare...

Valea Jiului Society câștigător Just Transition Groundwork!

Valea Jiului Society câștigător Just Transition Groundwork!

Valea Jiului Society este unul dintre cei 6 câștigători ai asistenței tehnice oferite de Comisia Europeană prin instrumentul Just Transition Groundwork! Comisia Europeană sprijină Valea Jiului și Conurbația Jiului (județete Dolj, Gorj și Hunedoara) prin intermediul...

Vino în coaliție!