Implicați pentru dezvoltarea Văii Jiului

Coaliția societății civile din Valea Jiului.

 

OBIECTIVE

Valea Jiului Implicată oferă un cadru de organizare și cooperare pentru organizațiile neguvernamentale și grupurile civice locale, naționale și internaționale, cu scopul implementării de proiecte pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a Văii Jiului și al promovării regiunii la nivel local, național, european și global.

1

Consolidarea societății civile din Valea Jiului, prin încurajarea implicării civice, schimb de bune practici și îmbunătățirea colaborării între membrii acesteia.

2

Promovarea principiilor de bună practică în dezvoltarea durabilă a Văii Jiului și promovarea societății civile din Valea Jiului ca factor deosebit de important în procesul de elaborare a documentelor strategice de dezvoltare a regiunii.

3

Promovarea colaborării dintre societatea civilă din Valea Jiului și autoritățile publice locale, județene, regionale, naționale, europene și internaționale, mediul privat și cel academici.

NOUTĂȚI

JUST TRANSITION GROUNDWORK

JUST TRANSITION GROUNDWORK

Oportunități economice sustenabile în Conurbația Jiului Invitație 13-15 decembrie 2023 Petroșani Hunedoara Stimați prieteni, Suntem bucuroși să vă invităm la conferința finală a proiectului Just...

Citește
[efb_feed fanpage_id="102782521201916" words_limit="120" post_limit="2" skin_id="217933" cache_unit="1" cache_duration="hours" links_new_tab="1" show_like_box="0"]

EVENIMENTE

Au mai rămas

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pentru pasionați și cunoscători de istorie, 

Maria – Inima României şi HISTORY au pus la cale un eveniment deosebit, care va lua la pas toată țara: un turneu național al filmelor Maria – Inima României și Războiul Regelui.

Turneul ajunge și în Petroșani! Tot ce ai de făcut este să-ți rezervi biletul gratuit și să te bucuri  alături de noi de documentarul impresionant, care aduce împreună personalități magnetice, emblematice, îndrăgostite de aceeași țară.

Urmărește evenimentul și pe pagina de Facebook Maria – Inima României ca să fii mereu la curent cu informațiile despre proiecția celor două filme istorice.

Pentru a viziona oricare dintre documentare, trebuie doar să îți rezervi biletul gratuit de aici: https://eventbook.ro/program/turneu-national-maria-inima-romaniei-razboiul-regelui.

Data – marti, 25 feb, ora 18.00

Locatie – cinema Serban Ionescu, Petrosani

Gazde locale – Primaria Petrosani & Cinema Serban Ionescu

Capacitate – 250 de locuri

MEMBRI

PARTENERI